Repasované autodíly přímo od zdroje
search
Chcete poradit?
basket 0

0 Kč

V košíku nemáte žádné zboží

Testované použité díly a jejich výhody

calendar01.02.2022

timer4 min

userTomáš

Nasloucháme přáním našich zákazníků, proto jsme v roce 2021 spustili prodej originálních testovaných použitých dílů. Naše tested produkty mají u zákazníků velký ohlas, jelikož mají stejné vlastnosti jako díly nové. A procento reklamací testovaných produktů je srovnatelné jako u nových dílů. V článku se dozvíte, jaké jsou výhody testovaných použitých dílů.

Co je to testovaný použitý díl?

Testovaný díl turba

Je to díl, který už byl namontovaný ve vozidle a spolehlivě sloužil několik tisíc kilometrů. Autodíly vykupujeme jak v Česku, tak v západní Evropě. Spolupracujeme se stovkami oficiálních vrakovišť, která se podílí na likvidaci škod po autonehodách. Představte si situaci, kdy někdo zezadu nabourá zánovní automobil. Přední část auta je zcela v pořádku, nicméně ta zadní je na odpis. Pojišťovna škodní událost ukončí jako totální škodu a poškozený vůz prodá vrakovišti, aby ho ekologicky zlikvidovalo. Díky prodeji testovaných použitých dílů neskončí ve šrotu, ale mohou znovu posloužit.

Testovaný díl turba můžete vidět na fotografii. Jde o použitý 100% funkční díl, který byl již namontován do vozidla a má tedy vzhled starého dílu.

Testovaný díl turba

Pro koho je vhodný testovaný použitý díl?

Testované turbo




V zásadě se dá říct, že testované použité díly jsou vhodné pro většinu zákazníků. Neplatí, že testovaný díl patří jen do levného auta před poslední STK. Záleží na preferencích zákazníka. Jsou lidé, kteří preferují repasované díly, protože fungují i vypadají jako nové a mají před sebou ještě dlouhou životnost. Zákazníci, kteří chtějí ušetřit, sáhnou po testovaném dílu, který funguje perfektně, jen má vzhled použitého dílu.

Cena testovaných produktů je minimální, díly jsou plně funkční, použité díly testujeme.

Na fotografii vlevo vidíte testované turbo.

Testované turbo

Je rizikové nakupovat použité díly na vrakovišti a u drobných inzerentů?

Přestože máme v nabídce použité díly a stojíme si za jejich funkčností, nedoporučujeme jejich nákup na vrakovištích a bazarových serverech. Hlavní problém spočívá v tom, že nákupem na vrakovišti/bazaru nezískáte žádnou záruku, že díl bude skutečně funkční. Mnohým zákazníkům se stalo, že si na vrakovišti koupili použitý díl, který měl ve finále stejný problém, jako jejich původní.

My všechny vykoupené díly v našich dílnách testujeme na certifikovaných testovacích stanicích a máme vyškolené techniky, kteří k zákazníkům nepustí žádný vadný díl. Na testované produkty poskytujeme záruku jeden rok s možností prodloužení o další rok.

Jaká je záruka na testovaný použitý díl?

Testované turbo


Při koupi testovaného dílu v Autonormě získáte automaticky záruku 2 roky. Navíc máte možnost si přiobjednat doplňkovou službu prodloužení záruky o další rok. Cena této služby vychází přibližně na 15 % ceny testovaného dílu. Takovou jistotu vám žádný bazar, vrakoviště nebo soukromý inzerent nenabídne.

Testované použité díly mají vzhled starého dílu, nicméně jsou plně funkční. Pokud požadujete vzhled nového dílu, tak jsou repasované díly skvělá volba.

Testované turbo

Můžu díl zakoupený v e-shopu vrátit?

Ano. Testované použité díly, stejně jako jakékoli jiné zboží z e-shopu, můžete do 14 dní bez udání důvodu vrátit.

Jaký sortiment Autonorma nabízí jako testovaný použitý?

V současné době nabízíme pouze testovaná turbodmychadla. Pracujeme ale usilovně na tom, abychom vám byli brzy schopni nabídnout všechny produkty ve třech různých kondicích: nový, repasovaný a testovaný použitý.

Potřebujete náhradní díl na automobil nebo kamion?
V našem e-shopu můžete snadno vyhledávat vhodné díly podle své registrační značky. Díky tomu máte jistotu, že bude kompatibilní s typem vašeho vozidla. 

Máte otázky? Kontaktujte naši zákaznickou podporu zde. Jsme tu pro vás.