Repasované autodíly přímo od zdroje
search
Chcete poradit?
basket 0

0 Kč

V košíku nemáte žádné zboží

Vyzvednutí starého dílu zdarma

calendar11.01.2022

timer4 min

userTomáš

V naší společnosti každý den repasujeme stovky autodílů (turbodmychadel, vstřikovačů, vysokotlakých a vstřikovacích čerpadel apod.). Umíme vrátit funkčnost i dílům, které se již nevyrábějí. Díky tomu můžeme našim zákazníkům nabídnout nejširší produktové portfolio a skladové zásoby ve střední Evropě.

Našim zákazníkům šetříme peníze hned několikrát. S repasovaným produktem ušetří až třetinu ceny nového dílu. Kromě dopravy zdarma nabízíme i vyzvednutí starého dílu u zákazníka zdarma.
Našim klientům tak odpadá starost, kam s nefunkčním dílem, a my můžeme dát nefunkčním dílům druhý život.

Jak vyzvednutí starého dílu probíhá

Zákazník si u nás objedná repasovaný díl a v objednávce zaškrtne, že má zájem o vyzvednutí starého dílu. Naše zákaznická podpora s klientem domluví termín, kdy si kurýr z přepravní společnosti díl vyzvedne a přepraví k nám k dalšímu smysluplnému využití. Zákazník tak nemusí řešit focení dílu a vkládání na inzertní servery. Tím si ušetří nejen peníze, ale i čas. Stačí, když díl demontuje z vozidla a zabalí ho tak, aby se během přepravy nepoškodil. Za použité díly nabízíme férovou výkupní cenu, která odráží skutečnou hodnotu dílu a mnohonásobně převyšuje částku, kterou by klient inkasoval za kovový šrot v případě odevzdání dílu do sběrných surovin.

FAQ

Existuje časové omezení, do kdy lze vrátit starý díl?

Vratné díly je nutné zaslat do 30 dnů od data doručení repasovaného dílu na vaši adresu. V individuálních případech se lze domluvit na prodloužení termínu.

Vykupujete všechny použité automobilové díly?

Vykupujeme všechny díly, které mají na našem e-shopu uvedenou informaci o vratné kauci. Jedná se o naprostou většinu sortimentu, který nabízíme. Starý díl musí pro proplacení vratné kauce splnit naše podmínky přijetí starých dílů. Ve zkratce se jedná o to, že váš díl nesmí být silně mechanicky poškozený, rozebraný, silně zkorodovaný (slabá koroze nevadí) a nesmí mu chybět žádné komponenty. Pokud nějaké součásti dílu chybí, dojde k poměrnému krácení vyplacené kauce. Před nákupem si prosím prostudujte podmínky pro vrácení starého dílu. 

Repasujete přímo ten konkrétní díl z mého vozu, který jsem vám poslal?

Od tzv. zakázkové repase autodílů jsme upustili z logistických důvodů. Zákazníkům odesíláme repasované produkty z našich skladových zásob. Díky tomuto systému může mít zákazník objednaný díl již druhý den od objednání.

Máte zájem o výkup dílu, i když jsem u vás nenakoupil?

Ano, použité díly vykupujeme. Kontaktujte, prosím naši zákaznickou podporu. Velký zájem máme především o vstřikovací čerpadla BOSH VP30/44/VE, dále Zexel VRZ/Covec, vysokotlaká čerpadla Bosch, Siemens/VDO, Denso, vstřikovače nebo turbodmychadla apod.

Jak funguje přesně funguje vyzvednutí dílu, tzv. pick-up?

Na našem e-shopu provedete nákup dílu s vratnou kaucí. Uhradíte finální cenu, která zahrnuje vratnou kauci. Díl pořízený u nás v klidu namontujete a váš starý díl necháte zdarma vyzvednout přepravní službou. Tuto službu lze zařídit buď na našich stránkách nebo telefonicky kontaktuje naši zákaznickou podporu. Starý díl je nutné odeslat k nám do 30 dní od doručení repasovaného dílu. Služba vyzvednutí starého dílu je zdarma z jakékoliv adresy v ČR a SR. Pokud je svoz objednán do 17 hodin, přepravce k vám může pro díl přijet už následující den.

Adresa pro doručení starého dílu je:

AUTONORMA.CZ
Sadová 189/44, budova A
74601 Opava
Česká republika

Vratnou kauci posíláme klientům zpravidla do 10 pracovních dní od data doručení starého dílu na naši adresu. Kauci proplácíme bankovním převodem nebo přes PayPal.

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat.